برنجهاي وارداتي آلوده به سموم خطرناك اند!
نايب رئيس انجمن برنج ايران گفت: برنجهاي وارداتي به ايران داراي سموم خطرناكي است كه براي نگهداري درازمدت آن استفاده ميكنند.
پرويز حسيننتاج با اشاره به اينكه آزمايشهايي براي تاييد اين نتيجه انجام شده است، يادآور شد: برنج مانند هر ماده غذايي ديگر داراي زماني براي فاسد شدن است كه گذر اين زمان به فاسد شدن آن منجر ميشود.
به گزارش فارس وي با اشاره به اينكه برنجهاي وارداتي به ايران در مقايسه با ساير برنجهاي ديگر داراي ماندگاري غيرطبيعي است، تصريح كرد: اگر برنجهاي نوع ايراني و وارداتي براي مدت مشابه در شرايط يكسان نگهداري شوند، برنج ايراني سريعتر و در زمان منطقي فاسد ميشود اما نوع وارداتي بسيار ماندگارتر است.
وي تصريح كرد: اگر واردات برنج بهمنظور توازن بازار براي رعايت حال مصرفكنندگان وارد ميشود چرا بايد به اين سادگي برنجهاي آلودهاي كه هيچ كشوري حاضر به خريد آنها نيست، وارد كشور شود.
به گفته وي اين نوع برنجها به جز ايران، افغانستان و عراق در هيچ جاي ديگر دنيا خريدار ندارند.
حسيننتاج با اشاره به اينكه همه دنيا تلاش ميكند با كشت ارقام پرمحصول به خودكفايي در اين محصول دستيابد، افزود: با وجود اينكه از سالهاي گذشته تاكنون دستيافتن به خودكفايي در برنج از اهداف متوليان بوده است اما به دليل اينكه نداشتن زمانبندي، دستيافتن به مرز خودكفايي حاصل نشده است.
وي با اعلام اينكه اعتبارات بخش كشاورزي در دولت نهم نسبت به دولتهاي گذشته رشد چشمگيري داشته است، يادآور شد: به دليل عدم سياستگذاري مناسب در اين حوزه، تغيير چشمگيري در بخش كشاورزي با وجود اعتبارات مناسب صورت نگرفته است.
نايب رئيس انجمن برنج ايران اظهار داشت: اعتبارات اين بخش در سالهاي گذشته بايد صرف امور زيربنايي ميشد نه اينكه اعتبارت مربوط به خشكسالي صرف واردات برنج شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر